Linedance Niveauer

Linedance niveauer:
Her kan du danne dig et overblik over de generelle niveauinddelinger i All of Dance

Generel niveau-inddeling.

 • Begynder (Beginner)
  For dig der aldrig har danset linedance, eller blot har gået en enkel sæson og synes du har brug for en sæson mere på begynder holdet, så du får helt styr på dine grundtrin. Vi danser danse på absolut beginner og beginner niveau.
 • Begynder+  (Improver)
  For dig som har gået 1 sæson eller 2. Vi gennemgår dansene grundigt. Vi danser danse på high beginner og improver niveau.
 • Letøvet (Easy Intermediate)
  For dig der har danset i mindst et par sæsoner, og som har rimelig godt styr på dine grundtrin. Vi danser danse på  improver, high improver og low intermediate niveau.
 • Letøvet+ (Intermediate)
  For dig der har danset i mindst et par sæsoner, og som har godt styr på dine grundtrin. Vi danser danse på high improver, low intermediate og intermediate niveau.
 • Inddelingen er ikke 100% skarp – det er til enhver tid cuer’en, der fastlægger hvilke danse skal danses – dermed sagt at man fx. godt kan danse en improver dans på et begynder hold eller en high beginner dans på letøvet + .

Dansere, der danset før, er velkomne på alle hold. Det betyder meget for nye dansere der aldrig har danset før, at have nogle ben at kigge på, der har prøvet trinene før – det kan være en stor hjælp.

OBS: Du som har danset før – lidt eller meget – skal være opmærksomme på, hvilket niveau holdet er udbudt som.

Følg os på Facebook
[custom-facebook-feed]