Nyheder
Så starter sæsonen 18/19. Vi glæder os til at se jer igen fra Mandag d. 3.september 2018 Dansetider kan ses på forsiden. Link til gode dansesko www.empiresko.dk
Følg os på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Due to recent changes in the Facebook API it is unfortunately no longer possible to display posts from Facebook Groups. Please see this page for more information.
Kontakt

Formand

Tina Pedersen
Mirabelvej 14
3300 Frederiksværk

Tlf: 2966 7177

E-mail: formand@allofdance.dk

Linedance

Linedance (udtales ”lain-dance”) er en danseform, der udviklede sig til den helt store "dille" i USA, og har med ekspres fart bredt sig til hele verden. Mange klubber er opstået verden over - også her i Danmark.
 
Hvad er LineDance
LineDance er som navnet indikerer dans på linier/rækker, hvor man danser alene, og udfører identiske bevægelser. Country LineDance som mange også kalder det, danses til populære country toner, men der findes linedanse i både valse, cha-cha-cha, rumba-rytme, irsk musik og også den ”almindelige” populære musik kommet ind i billedet, og derfor er det mest rigtige nok, kun at kalde det LineDance.

Dansen(e) forfattes og koreograferes til inspirerende og glad musik, de letteste danse har 16-32 takter/trin, som gentages flere gange gennem en melodi. 
Dansen navngives i de fleste tilfælde med sangens/melodiens navn, men det skal kraftigt fastslås her, at hvis bare rytmen og tempoet passer, så kan LineDance danses til alle melodier.

Musikken er meget vigtig, og det uanset det ender med country musik eller en nyere musikstil, er Linedance er et samspil mellem musikken, instruktør og dansere. Når en ny dans læres - viser og fortæller instruktøren om trinene til netop denne dans, senere vil man til denne dans blot modtage stikord, deraf instruktørens navn en Cuer.

LineDance henvender sig til folk i alle aldre. Linedance er at dyrke motion på den sjove måde. Man bruger mest benene og hovedet (tænke - tænke - huske - huske), men også mange andre muskler i kroppen, ikke mindst lattermusklerne ("jeg glemte at tænke") og man glemmer alle former for dagligdags trivia og man bliver fuld af ny energi.

Tænk at motionere samtidig med at man har det sjovt og hyggeligt. Mange kan slet ikke vente til næste gang, derfor er der også mange som danser flere gange om ugen.

Mandag:
Linedance
Begynderhold 17.00-18.45
Øvede 19.00-20.45

Tirsdag:
Linedance
 Nightclub 17.30 - 18.50
Letøvet 19.00 - 21.00

Arrangementer vi deltager i

Her kan du se hvilke arrangementer vi skal til:

Der er ingen kommende begivenheder.